Swift Group komt met nieuwe serie campers

Een overzicht van de nieuwe Swift-campers. Foto: PR


Swift heeft de afgelopen jaren een nieuwe start gemaakt met de Toscane camperserie. Deze Toscane serie, voorzien van alle luxe, bevindt zich in het hogere prijssegment. Nu is het volgens het bedrijf tijd om hier een serie aan toe te voegen: De Toscane 600. Deze campers zijn volgens Swift ‘een behoorlijk stuk gunstiger in prijs, maar uitgekleed mag men deze campers niet noemen’.

De Toscane 600 serie bevat een uitrusting waarmee men voor de dag kan komen zoals bijvoorbeeld de Fiat Euro 6 motor van 130 pk, cabine-airconditioning, cruise control, ESP, de Truma 6 combi verwarming, een grote 138 liter koelkast tot zelfs een oven/gril combinatie en een magnetron. Tevens is de serie voorzien van een wintervoorziening met verwarmde vers- en afvalwatertank en een geïsoleerd en verwarmd afvalwatersysteem, inclusief de afsluiters.

Via een app

Vocht en hagel hebben nagenoeg geen kans meer door het beproefde Swift Smart++ bouwsysteem, waardoor de gehele opbouwconstructie voorzien is van PU in plaats van hout. Zowel buiten- als binnenbekleding van de wanden en dak zijn van polyester gemaakt. Een leuke gadget in de 600 serie is het Swift Command systeem. Met dit systeem zijn vele functies van de camper via een app op de mobiele telefoon te controleren, zoals batterij conditiemeter, verlichting en waterpomp, binnen- en buitentemperatuur, binnen vochtigheidsgraad, verwarming, zonnepaneel laadconditie, en bluetooth aansluitingen.

Met hefbed

De Toscane 600 serie gaat bestaan uit twee indelingen, de 694 QB en de 694 EB, beide met een ruime zitgroep aan de voorzijde standaard voorzien van een hefbed. In het midden staat de luxe keuken tegenover de eveneens uitgebreide badkamer. Achterin vindt men de verschillen tussen beide wagens waarbij de 694 QB voorzien is van een eilandbed en de Toscane 694 EB twee enkele bedden heeft met daaronder een grote garage.

Om het totale aanbod beperkt te houden wordt de Toscane serie van afgelopen jaar geleverd in 3 modellen en gaat onder de naam Toscane 700 serie verder. De serie wordt nog luxer met onder andere het nieuwe Alde verwarmingssysteem, extra opberglades in de zijskirts onder de opbouw, standaard een achteruitrijdcamera en een luxe keuken met een prachtig nieuw werkblad. De 700 serie biedt de keuze uit twee wagens met enkele bedden en een uitvoering met een groot eilandbed. Swift geeft tot 10 jaar garantie op vochtinwerking in de opbouw.

De nieuwe Swift Toscane 600 en 700 serie zijn leverbaar vanaf september 2017. Swift campers worden in Nederland geïmporteerd door Caravan Trading Europe B.V.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.