Wereldreis met een boek: National Geographic Wereldplekken

De omslag van het boek.


National Geographic Wereldplekken toont de 50 meest ongerepte, verlaten, ruige en schilderachtige plaatsen op aarde. Van afgelegen valleien en indrukwekkende woestijnen tot adembenemende bergketens. De praktische reisinformatie en beschrijvingen worden vergezeld door de oogverblindende fotografie die we van National Geographic gewend zijn.

Bezoek bijvoorbeeld de Pantanal in Brazilië, het grootste tropische wetland op aarde en dé locatie om de schuwe jaguar te spotten. Of vergaap je aan de bloemenzee in Namakwaland in Zuid-Afrika. Liever wat dichter bij huis? Dan biedt de ongerepte natuur van de Albanese Alpen uitkomst, mits je het aandurft om een plaats met de onheilspellende bijnaam ‘vervloekte bergen’ aan te doen.

National Geographic Wereldplekken
ISBN: 9789021565194
Prijs: € 29,99
Verschijningsdatum: 29 augustus 2017
Kosmos Uitgevers

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.