Zien we elkaar in oktober op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs?

Zien we elkaar in oktober op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs? 9

Met een caravan rijden is nog niet zo makkelijk, zo leert een demonstratie. Foto: Elkedagvakantie


De laatste caravans bekijken, een nieuwe tent uitzoeken, wegdromen in de cabine van een prachtige camper, de laatste trends op kampeergebied ontdekken of gewoon een lekker dagje genieten van de nieuwste snufjes op kampeergebied. Dat vindt de bezoeker allemaal op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs van woensdag 11 t/m zondag 15 oktober 2017.

Data om vast in de agenda te zetten dus. Kampeerliefhebbers kunnen dan namelijk van alles bekijken en testen. Zo kunnen er proefritten gemaakt worden rond het Jaarbeurscomplex in een camper of caravan en de nieuwste elektrische (vouw)fietsen en scooters worden getest op het Fietsparcours. Bezoekers kijken ook mee met het uitvouwen van vouwwagens en zien op het Innovatieplein de laatste gadgets en de winnaar van de Start Up Contest. Bovendien kan dit jaar iedereen op de camping blijven overnachten op de parkeerplaats naast het beurscomplex.

Campings

Natuurlijk kunnen er ook gelijk plannen gemaakt worden voor de eerstvolgende kampeervakantie. Er zijn namelijk heel wat verhuurpartijen met mooie campers aanwezig en veel campings waar bezoekers hun komst al kunnen vastleggen. De Kampeer & Caravan Jaarbeurs is dus met recht het begin van de kampeervakantie.

Thema ‘Nederland’

De Kampeer & Caravan Jaarbeurs is een dagje uit voor de kampeerliefhebber. Ieder jaar wordt er gekozen voor een ander thema. Dit jaar is dat Nederland. Afgelopen jaar is ons eigen land namelijk tijdens de Kampeer & Caravan Jaarbeurs met 52% van de stemmen uitgeroepen tot populairste vakantieland. Met name voor kortere vakanties en weekendtrips is ons eigen land favoriet. Daarom is hét kampeerevent van Nederland in Hollandse sferen.

Praktische informatie
Woensdag 11 oktober | Openingstijden: 10.00 – 17.00 uur
Donderdag 12 oktober | Openingstijden: 10.00 – 17.00 uur
Vrijdag 13 oktober| Openingstijden: 10.00 – 17.00 uur
Zaterdag 14 oktober | Openingstijden: 10.00 – 17.00 uur
Zondag 15 oktober | Openingstijden: 10.00 – 17.00 uur

Kaarten
Toegangskaarten zijn nu al verkrijgbaar via www.kampeerencaravanjaarbeurs.nl In de voorverkoop kost een kaartje € 10,-

Locatie
Jaarbeurs
Jaarbeursplein
3521 AL Utrecht

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.