Boek: New York als hotspot voor fashion lovers


Wat zijn de beste plekken voor een fashionista om te eten, shoppen, ontspannen en slapen in New York City?

Ontdek een van de vier grootste ‘modehoofdsteden’ van de wereld samen met een van ’s wereld bekendste mode-illustratoren. Megan Hess deelt al haar insidertips en tekende ook een boek in de stijl die het eerder verschenen Coco Chanel zo aantrekkelijk maakte.

Vergaap je aan de mode-exposities in The Museum at FIT, flaneer over Madison Avenue of spendeer een halve dag in het gigantische warenhuis Bloomingdale’s. Verorber daarna een heerlijke cupcake bij Magnolia Bakery, de bakkerij die beroemd werd door Sex and the City. En als je dan toch bezig bent… Is er een betere plek om die felbegeerde pumps van Manolo Blahnik aan te schaffen dan New York?!

New York
Auteur: Megan Hess
ISBN: 9789021565637
Prijs: €17,50
Kosmos Uitgevers

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.