Hotel Post Lermoos breidt luxe Spa-complex uit

Hotel Post Lermoos breidt luxe Spa-complex uit 9

De wellness-voorzieningen bij Hotel POST – A-Lermoos – Tirol. Foto: PR/ Guenter Standl


Hotel Post Lermoos, een van de 25 Best Alpine Wellness Hotels in Oostenrijk, heeft onlangs een nieuw sauna-chalet geopend. Het is een flinke uitbreiding van haar Spa-complex dat nu een oppervlakte heeft van ruim drieduizend vierkante meter. Het chalet bestaat uit een Arolla Pine panoramasauna, een infrarood cabine, een Rest-Dream-Room en een groot openhaardvuur. Buiten ligt een groot brine bath waarin je kunt floaten op zoutwater: het revitaliseert de stofwisseling en is gezond voor je huid.

Het nieuwe sauna-complex van Hotel Post (viersterren superior) heeft een uitzicht op de Oostenrijkse zijde van de 2962 meter hoge Zugspitze. Hier baad je letterlijk in luxe. De luisterrijke sauna is gemaakt van Arollahout en dat is bijzonder. De Arolla Den, ook wel Koningin der Alpen genoemd, is een fenomeen in Oostenrijk. Het hout van deze boom wordt al eeuwenlang gebruikt vanwege de heilzame werking. Het heeft een heerlijk geur en zorgt voor een ontspannen gevoel: het verlaagt je bloeddruk, je slaapt er goed van en je rust beter uit, zo wordt gezegd.

Het hotel biedt een arrangement Arolla Pine Dreams Intensive van drie dagen. Dit gaat vanaf een prijs van € 609 per persoon (seizoen 2017). Meer informatie via www.post-lermoos.at.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.