Je kunt vakantie vieren in ‘Friesland style’

Een van de reclameuitingen. Foto: PR


Vogelspotter of fashionista, vakantieliefje of juist op honeymoon, bijzonder overnachten of zeilen bij windkracht 14 – wie echt wat wil beleven doet het deze zomer ‘Friesland style’! Om de diversiteit van de eigenzinnige provincie Friesland te benadrukken, start Merk Fryslân in augustus een kleurrijke zomercampagne vol Friese fratsen, met de nieuwe profilering: Friesland style. In Friesland is alles namelijk nèt even anders. Wat gemoedelijker, wat eigenzinniger, wat langzamer misschien, maar ook wat ‘vrijer’… Al die kleine ‘net-andersen’ bij elkaar opgeteld maken Friesland tot een compleet andere beleving, aldus de campagne.

Met krachtige foto’s wordt Friesland op een opvallende, stijlvolle en humoristische manier in beeld gebracht. Een dagje wellness beleef je in de modder van het Wad, cityhoppen doe je per kajak en het strand is de perfecte kinderopvang als je de kids gewoon even ingraaft. Wie deze zomer zelf #Frieslandstyle gaat en een foto deelt via social media kan ook nog eens gave prijzen winnen.

Beleef het zelf!
Deze zomer valt er in de provincie weer van alles te beleven! Denk aan het Brommelsfestijn (26-27 augustus), Visserijdagen in Harlingen (30 augustus-2 september), de Admiraliteitsdagen in Dokkum (7-10 september) en nog veel meer. Een deel van de advertenties verschijnt online, een deel larger than life in abri’s op Schiphol en in de Randstad. Ook in Friesland zelf is de campagne volop in beweging en biedt de mogelijkheid om zelf de advertentie in te stappen.

No Responses

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.