Nieuwkomer Wigwam.travel let éxtra op accommodatie

Genieten van een verblijf in een hotel. Foto: Elkedgvakantie
Wigwam.travel is een 'new kid on the block'. Het bedrijf stelt volgens eigen zeggen 'stijlvolle pakketreizen samen voor reizigers die goed design, goede service en een leuke buurt kunnen waarderen'. Hotels zonder uitstekende recensies zijn niet op de website terug te vinden. Daarmee verzet Wigwam zich tegen de budget trend, online reisorganisaties die alleen letten op de laagste prijs.

Accommodatie grootste frustratie reiziger
De nieuwkomer bekeek honderden vakantie recensies. Zo bleek dat de meest gehoorde vakantieklachten gaan over tegenvallende hotels. Dat gaf de jonge oprichters Bob Stolk (29) en Jens Steenhuis (30) het idee voor hun premium vakantieplatform.

“Donker en versleten hotels in een wijk die beter vermeden kan worden. Online is prijs vaak belangrijker dan de kwaliteit van de vakantie. Dat is zonde, wij zien dat 100 euro verschil al een enorme impact kan maken op de reisbeleving.” – aldus Jens Steenhuis”

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.