Reislabel wil romantiek in relaties terugbrengen

Reislabel wil romantiek in relaties terugbrengen 9

Loes van Kooten is een van de oprichters van Hey Love. Foto: PR


Parfum, een stropdas of een bosje bloemen … Een origineel cadeau voor je geliefde vinden kan een uitdaging zijn. Ruim 50% van de stelletjes geeft aan onvoldoende romantiek in hun relatie te ervaren. Het bedrijf ‘Hey Love’ stapt in de reismarkt met de ambitie om dat probleem op te lossen en te helpen unieke en persoonlijke ervaringen te creëren, waarmee je je partner kunt verrassen.

“Nederlandse relaties missen romantiek. Dit zit hem in met aandacht iets voor een ander doen. Stilstaan bij de mensen die belangrijk voor je zijn. Dat is superlastig in de hectiek van elke dag. Maar er gaat niets boven het gevoel dat je krijgt als je lief iets speciaals voor je doet”, stellen oprichters van Hey Love, Michel Groenenstijn en Loes van Kooten. Als start-up creëert Hey Love bijzondere ervaringen om cadeau te geven aan je geliefde.

Met Hey Love zet je in een handomdraai een persoonlijk cadeau in elkaar, met als eindverrassing twee tickets naar bestemming onbekend. De boeker kan kiezen uit drie boxen. Alles wat je nodig hebt om een unieke ervaring te maken, vind je in een van de boxen. “Wij geloven dat echt waardevolle dingen meraki – bezieling – hebben. Dat zit ‘m in alles: van de unieke puzzels en raadsels tot aan het materiaal, zodat je er vervolgens een echt persoonlijk cadeau van kunt maken, met zijn/haar eigen meraki, want de box is niet kant-en-klaar. Je maakt je cadeau bijzonder door er je eigen herinneringen, foto’s, bijzondere plekken en teksten aan toe te voegen.”

Met Hey Love kun je een keuze maken uit veertien steden in Europa en één droombestemming; helemaal op maat gemaakt. Vervolgens kies je tussen één van de drie boxen. De kosten voor deze ludieke citytrip zijn vanaf €140,- p.p. Dit is inclusief een Hey Love box, twee overnachtingen op een bijzondere slaapplek inclusief ontbijt en welkomstcadeau.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.