Sex on the Beach: Onbetaalbaar?


Kriebels en vlinders in onze buik. De zomer komt eraan en een dagje op het strand met een cocktail lijkt niet meer zo ver weg. HomeToGo vergelijkt de cocktailprijzen van ‘Sex on the Beach’ met de boete die men krijgt bij echte seks op het strand in 15 Europese landen. Het ondeugende pad opgaan is verleidelijk, maar kan je meer dan een paar euro’s kosten. In veel landen kan dit zelfs een gevangenisstraf opleveren.

In Italië kan dit grapje tot €30.000 kosten, in Turkije 6 tot 12 maanden gevangenisstraf en op Cyprus zelfs tot 2 jaar achter de tralies. In Polen kan het voorkomen dat je er met alleen een waarschuwing vanaf komt. Een tientje voor een cocktail of één jaar achter de tralies? Aan de Franse kust betalen we het meest voor een cocktail, maar dit lijkt de betere keuze als het alternatief €15.000 en 1 jaar celstraf is. Dit staat avontuurlijke strandgangers namelijk te wachten als ze uit de kleren gaan op het strand.

*Voor de cocktail prijs van ‘Sex on the Beach’ is het gemiddelde genomen van verschillende bars op het betreffende strand. De boete is afhankelijk van de meest gehanteerde wet in het land; bijvoorbeeld voor naaktrecreatie op daarvoor onbestemde plekken, schennis van de eerbaarheid, exhibitionisme, verstoring van openbare orde, of het verrichten van een seksuele daad in het openbaar. HomeToGo is niet verantwoordelijk voor de juistheid van informatie die hier is gepresenteerd of op websites van derden.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.