Vakantie in Rotterdam? Vier de zomer op DÂK!


Tot en met 13 augustus 2017 kan heel Rotterdam DÂK weer op. Ook dit jaar verrijst het pop-up stadspark om de hoek van de populaire Witte de Withstraat op APCOA Parking Westblaak. DÂK is de plek bij uitstek om de Rotterdamse zomer te vieren, met live optredens, salsa en reggae avonden, Rotterdamse DJʼs, en sport.

Pop-up stadspark
Gedurende drie weken wordt een betonnen, maar groene parkeergarage in het centrum van Rotterdam omgetoverd tot zomers stadspark. Op DÂK geniet van je (live) muziek uit alle windstreken, drink je buckets met biertjes en zomerse frozen margaritaʼs, staan de tafeltennis en hoepels klaar voor een gezond portie lichaamsbeweging en grill je je eigen eten op barbecues die woensdag tot en met zondag vanaf 17.00 roodgloeiend staan.

Wereldreis
Dit jaar maken de kinderen op DÂK hun eerste wereldreis, waarin ze meegenomen worden in de muziek en dans van andere culturen, terwijl hun ouders het fanatieke kind in zichzelf terugvinden rond de tafeltennistafel. Iedere dag waan je je in een ander werelddeel, met muzikanten uit Maleisië, Cuba, Turkije en natuurlijk ons eigen Rotterdam. Op zaterdag is ʻSportdâkʼ terug, met een jeu de boule, tafeltennis en zelfs een trefbaltoernooi!

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.