Vanavond aflevering 2: Nieuwe webserie Tims ^ tent

Tim voor zijn tent waar hij zijn gasten ontvangt. Foto: PR/VPRO


In de vijfdelige webserie Tims ^ tent nodigt Tim den Besten verschillende bijzondere en uitgesproken mensen uit op de camping. Tijd voor een goed gesprek aan het zwembad, in de campingsnackbar of al kokend op het gaspitje voor de tent.

Tim ontvangt schrijver Maartje Wortel, VICE hoofdredacteur Casper Sikkema, grappenmakers Yannick van de Velde en Tom van Kalmthout van de absurdistische comedyserie Rundfunk, voormalig treitervlogger Ismaïl Ilgun en zangeres Linde Schöne.

Tims ^ tent is volgens de VPRO ‘een vrolijke, humoristische en oprechte webserie. Een kruising tussen Zomergifjes en Villa Felderhof’.

Vanavond is aflevering twee en verder elke woensdag op vpro.nl/timstent

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.