Bucketlist Reizen 25 reizen die je ooit gemaakt moet hebben

De omslag van het boek dat in oktober verschijnt.


Snorkelen in het Great Barrier Reef, een roadtrip langs de mooiste plekken van Canada, struinen over de soeks van Marrakech en het beklimmen van actieve vulkanen op Hawaï: er zijn van die reizen die volgens de ‘doorsnee wereldreiziger’ écht thuishoren op je bucketlist.

Marloes de Hooge is zo iemand. Ze neemt je mee op wereldreis. Voor het boek Bucketlist Reizen verzamelde zij 25 reizen die je ooit een keer in je leven moet maken. Dit boek geeft je praktische informatie, handige tips en inspirerende foto’s om jou mee op weg te helpen. Met roadtrips, zonvakanties, stedentrips en wintervakanties.

Marloes de Hooge (1982) is oprichter en hoofdredacteur van het succesvolle reisblog Travelvalley.nl. Ze is gek op reizen, schrijven en hardlopen. Haar nieuwsgierigheid bracht haar op de meest bijzondere plekken op aarde, die gebundeld zijn in dit boek.

Neem hier vast een kijkje in het boek.

Bucketlist Reizen
Auteur: Marloes de Hooge
ISBN: 9789021566993
Prijs: € 20,-
Verschijningsdatum: 17-10-2017
Kosmos Uitgevers

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.