Cruiseschip Seven Seas Explorer virtueel bezoeken


Het meest luxueuze schip ooit gebouwd heeft haar eerste verjaardag gevierd. Sinds haar lancering in juli 2016, heeft de Seven Seas Explorer volgens de exploitant een nieuwe standaard gezet voor luxueus cruisen. Om dit te vieren lanceert Regent Seven Seas Cruises een 360-graden virtuele tour serie op de website www.RSSC.com.

De cruise maatschappij nodigt iedereen uit om bij de Seven Seas Explorer aan boord te gaan en de suites, waaronder vooral de extravagante Regent Suite, de elegante restaurants en prachtige publieke ruimtes te op deze manier online ontdekken.

“Het zorgvuldige vakmanschap en kunstenaarschap achter de Seven Seas Explorer zijn onmiskenbaar,” zegt Jason Montague, president en CEO van Regent Seven Seas Cruises. “Een jaar geleden in Monte Carlo te water gelaten en met bijna 40 cruises, heeft de Seven Seas Explorer alle verwachtingen overtroffen. Dit is aan alle crewleden afzonderlijk te danken die hoogwaardige persoonlijke service hebben geboden waar Regent bekend om staat.”

Alle 375 suites, waaronder de 28m2 grote Deluxe Veranda Suite tot de Regent Suite van 412m2, bieden een luxueuze sfeer en inrichting. Regent Suite gasten kunnen genieten van het beste van het beste, waaronder een behandeling in eigen spa aangeboden door de Canyon Ranch SpaClub. De suite wordt gesierd door een Steinway Maroque piano speciaal gemaakt voor Regent Seven Seas door Dakota Jackson en een 270-graden uitzicht. Nieuwsgierig naar de suites? Deze zijn hier te zien. Meer berichten over cruise-reizen? Die staan hier

+1

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.