Een weekendje naar Lapland kan ook


Met een sneeuwscooter een trip maken.

Voor ons als redactie van Elkedagvakantie was dit nieuw: Je kunt ook voor een kortere vakantie naar Lapland, om daar op een alternatieve manier (anders dan in Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk…) wintersport te beleven. Het blijft echter wel prijzig. Want met 2 personen zit je zo op 1500 euro voor een kort verblijf.

Voigt Travel biedt 4- en 5-daagse reizen aan naar het noorden van Scandinavië. Dus… als je niet meer zo veel vakantiedagen over hebt, je vriend of vriendin wilt verrassen op een fantastische reis of wilt kennismaken met een voor jou nog onbekende winterse bestemming, denk dan eens aan een 4- of 5-daagse reis naar Lapland. Met de rechtstreekse vluchten van Voigt Travel vanaf Amsterdam (ski’s mogen gratis mee aan boord) sta je in drie uur in de verse sneeuw van Lapland. “Dankzij de vroege heenvlucht op donderdag haal je echt alles uit een lang weekend Lapland. Aan het eind van de ochtend ben je al in het Pure Noorden, waardoor je in de middag al op een sneeuwscooter kunt zitten. Tijdens de vier of vijf dagen dat je er bent, kun je deelnemen aan alle bijzondere safari’s. Denk aan een huskysafari, sneeuwscootertocht, rendiertocht, langlaufen, ijsvissen of sneeuwschoenwandelen”, zo schrijft de organisator. Meer informatie via www.lapland.nl/weekend-of-midweek.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.