Hyatt opent eerste skihotel in Franse Alpen

Het wintersporthotel. Foto: PR


De Amerikaanse Hyatt groep opent deze winter haar eerste Europese berghotel in het Franse wintersportoord La Rosière. Het boetiekhotel zal 47 kamers en 22 suites bieden, waarvan 12 speciaal ingericht voor families.

In knusse chaletwijk, bij de pistes
Het Hyatt Centric bevindt zich op een steenworp afstand van de pistes en liften in de chaletwijk Les Eucherts. Het ontwerp combineert de kosmopolitische vibes van een urban boetiekhotel met de sfeervolle ambiance van een bergchalet. Het hotel biedt tevens 2 restaurants, conferentieruimte en een SPA met o.a. zwembad, binnen- en buitenjacuzzi’s, sauna, hammam en massage services.

Fine dining
Met de komst van dit boetiekhotel krijgt La Rosière er twee restaurants bij die ook toegankelijk zijn voor niet-gasten: het trendy La Tavola is een trattoria, geïnspireerd op de Italiaanse keuken van de naastgelegen Aosta vallei. H40 wordt een knusse bistrobar met Savoyaardse gerechten.
Opening van het Hyatt Centric is gepland in december. Meer informatie op www.larosiere.net

La Rosière: skiën in Frankrijk en Italië
Het skioord La Rosière ligt tussen de grote jongens Tignes en Les Arcs en heeft zich ontwikkeld als een familiebestemming. Dat komt onder andere door een divers aanbod van ski-in/ski-out accommodaties en familiepassen voor het skigebied Espace Bernardo. Bijzonder is dat de 160 km aan pistes zich uitstrekken over Frans en Italiaans grondgebied. De vele pistes op de zuidhelling bieden een groot zon- en lichtvoordeel, vooral vroeg in het seizoen. De hoogte op 1850 meter én het microklimaat staan garant voor voldoende sneeuw.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.