Ischgl opent winterseizoen met schlagers

Skli-lift tijdens de wintersport. Foto: Elkedagvakantie


Op donderdag 23 november 2017 gaat het wintersportseizoen in Ischgl (Oostenrijk, Tirol) al van start. Sneeuw- en muziekfans reizen af naar de lifestyle wintersportbestemming om aanwezig te zijn bij de kick-off van het nieuwe skiseizoen. Op zaterdag 25 november vindt, met het legendarische Top op the Mountain Concert, de officiële opening plaats. Dit jaar staat de Duitse schlagerzangers Andrea Berg op het podium. Het concert is voor iedereen met een geldige skipas gratis toegankelijk.

Met het jaarlijkse Top of the Mountain Opening Concert eind november, opent Ischgl ieder jaar als een van de eerste wintersportresorts het winterseizoen. Dit jaar staat de Duitse superster Andrea Berg op het podium. Met schlager hits als ‘Du hast mich tausendmal belogen’ en ‘Die Gefühle haben Schweigepflicht’ van haar recente album ’25 Jahre Abenteuer Leben’ geeft zij het startschot voor het nieuwe sneeuwseizoen. Als de meest succesvolle zangeres in de Duitse geschiedenis, heeft Andrea Berg in totaal 100 gouden en platina awards, acht ECHO’s en diverse andere mediaprijzen mogen ontvangen. Het openluchtconcert start om 18:00 uur in het centrum van het skiresort. Een tweedaagse (of meer) skipas geeft gratis toegang.

Met meer dan 238 km piste van de Silvretta Arena en 44 liften, behoort het wintersportgebied van Ischgl/Samnaun tot de beste van de Alpen. Dankzij de hoge ligging, 90% van de pistes bevindt zich boven 2.000 meter, is de sneeuwzekerheid van november tot mei groot.

Meer informatie

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.