KLM maaltijdkeuze al voor de vlucht bekend

KLM maaltijdkeuze al voor de vlucht bekend 9

De maaltijd aan boord van het vliegtuig. Foto: PR


Sinds kort biedt flightguide.klm.com uitgebreide informatie over de maaltijden die worden geserveerd op intercontinentale vluchten in de Economy Class. Hierdoor weten passagiers al voor hun vlucht wat de keuzemogelijkheden zijn en wanneer de maaltijd wordt geserveerd. Deze optie past goed bij de klantwens om meer ‘choice and control’ te hebben.

De cateringpagina van flightguide.klm.com is dé plek waar passagiers alles te weten kunnen komen over het eten en drinken aan boord. Daarnaast kunnen KLM passagiers op flightguide.klm.com leuke feiten over hun vlucht te weten komen. Denk aan de naam van het toestel, de maximum hoeveelheid passagiers etc. Daardoor kunnen onze klanten zich alvast voorbereiden op hun reis.

Binnenkort staat er op flightguide.klm.com ook informatie over het maaltijdaanbod in de Business Class en op Europese vluchten.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.