Kustwandeling voor beginners in Engeland


Ben je geen al te fanatieke wandelaar, maar heb je wel zin om wat zilte zeelucht op te snuiven? Dan is de twee uur durende wandeling in het noorden van Engeland van Craster naar LowNewton-by-the-Sea, langs de woeste rotsen en duinen langs de kust van Northumberland, een goede optie. The Guardian riep de wandeling niet voor niets uit tot een van de tien mooiste routes van Engeland. In de zomer spot je hier bijzondere vogels, zoals papegaaiduikers en stormvogels. De route start in het oude vissersdorp Craster, waar je bij het 150 jaar oude L. Robson & Sons kakelverse krabsandwiches of ‘smoked kipper’ (gerookte haring of zalm) voor onderweg haalt. Meer informatie over deze route.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.