Kan natuurlijk ook: roadtrip naar Twente

Hampshire Hotel – De Broeierd Enschede. Foto: PR


Je hoofd leegmaken. Lekker eten. De natuur in. Als je rust nodig hebt, moet je er soms gewoon even uit. Voor iedereen die dan meteen op zoek gaat naar vliegtickets – hold your horses. Wat dacht je van een roadtripje naar Twente? Hampshire Hotel – De Broeierd Enschede ligt aan de rand van de stad en vlakbij prachtige natuurgebieden. In de gloednieuwe kamers gaat volgens het hotel die heerlijke buitensfeer binnen verder. Slaap met je hoofd in de wolken en wordt wakker met de vogeltjes, of hou beide benen op de grond en ga eens goed aarden op de diepblauwe benedenverdieping. Binnenhuisarchitect Feran Thomassen gebruikte ruwe materialen voor gezelligheid en sfeervolle contrasten voor rust.

Zen worden
De perfecte balans tussen stad en natuur, dat vind je bij Hampshire Hotel – De Broeierd, zo belooft het hotel: “Je stapt zo het uitgestrekte groen in, maar ook Enschede vol boetiekjes, restaurants en cafés is vlakbij. Wie liever gewoon lekker in en om het hotel blijft zit hier ook goed. Brasserie De Bakspieker verzorgt een live cooking ontbijt en serveert heerlijke high-tea, Bistro De Broeierd – met groot terras en buitenkeuken – is een fijn restaurant vol heerlijke gerechten”. Meer informatie over Hotel – De Broeierd Enschede https://www.hampshire-hotels.com/hampshire-hotel-de-broeierd-enschede.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.