Nu geopend: de CityZapper Pop-Up Store

De Pop Up Store. Foto: PR


Het is zover: de CityZapper Pop-Up Store heeft zijn deuren geopend op de Haarlemmerdijk 41 in Amsterdam. Nog tot en met 8 oktober 2017 is CityZapper, volgens eigen zeggen het grootste online stedentripplatform van Nederland, dus niet alleen online te vinden, maar ook in deze winkelstraat.

In de CityZapper Pop-Up Store maak je een wereldreis aan de hand van de leukste producten uit verschillende steden. Portland (Oregon), Londen, Heidelberg, Helsinki en Berlijn: uit elk van de steden heeft CityZapper mooie producten verzameld. Vaak handgemaakt door de locals met een bijzonder verhaal erachter.

Wat dacht je van houten docking stations voor je iPhone and Apple Watch van Schuttenworks uit Portland? Of de hippe Heidelbags uit Heidelberg in Baden-Württemberg? Ook is er thee van het gerenommeerde Smith Tea uit Portland. Ben je juist een koffiedrinker? Dan kun je de Florian Steiner Kaffee uit Heidelberg natuurlijk niet laten staan… Behalve producten uit steden, zijn er ook reisgadgets en boeken te koop in de winkel.

Win een reis naar Portland, Oregon
Bij iedere aankoop in de Pop-Up Store maak je kans op een reis voor twee personen naar het Amerikaanse Portland. Elke klant ontvangt namelijk een voucher met daarop een unieke code. Vul deze code in op de website van CityZapper, geef antwoord op de vraag, vul je gegevens in en je maakt automatisch kans.

Wat je kunt winnen? Twee retourtickets met KLM/Delta Airlines van Amsterdam naar PDX (wat al 5 jaar op rij tot Beste Luchthaven van Amerika is uitgeroepen!), drie hotelovernachtingen in het Hotel Modera in Portland, twee overnachtingen aan de ruige kust van Oregon en andere extra’s.

Openingstijden
De CityZapper Pop-Up Store op de Haarlemmerdijk 41 in Amsterdam is tot en met zondag 8 oktober 2017 dagelijks geopend. De openingstijden zijn als volgt:

Ma t/m wo: 11-18
Do: 11-20
Vr: 11-18
Za: 10-18
Zo: 12-17

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.