Travel Gift Shop: reiscadeaus op één plek

De site van Travelgiftshop.


Balen dat de zomervakantie nu echt voorbij is? Blijf voortaan het hele jaar in vakantiesferen met een (woon)accessoire, sieraad, tas of gadget die je liefde voor reizen weergeeft. Onlangs lanceerde Travel Gift Shop een platform waarop reisgerelateerde cadeaus worden verzameld op een plek: van opblaasbare eenhoorns tot aan handige tote bags en van bijzondere wereldbollen tot aan praktische paspoorthoesjes. Travel Gift Shop cureert de producten handmatig en plaatst alleen ‘de meest unieke, handigste en leukste items’ online, en verwijst hierbij naar externe partners die het reisproduct verkopen.

Indien een product is uitverkocht bij een partnerwebsite, wordt gelijk gezocht naar een alternatieve optie. Er worden elke week nieuwe travel gifts toegevoegd. Travel Gift Shop werkt alleen samen met betrouwbare Nederlands(talig)e partijen die aangesloten zijn bij Thuiswinkel Waarborg, of verkopers die vanuit Nederland verzenden en een hoge waardering hebben. Travel Gift Shop is een initiatief van Chantal Schram, oprichtster van reisblog Reisdoc.nl.

https://www.travelgiftshop.nl

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.