Viersterren-accommodaties voor viervoeters in Frankrijk

Viersterren-accommodaties voor viervoeters in Frankrijk 8

De hond mee tijdens de vakantie. Foto: Elkedagvakantie


Met de hond op vakantie is leuk, maar de mogelijkheden zijn niet eindeloos. Vaak kiezen hondeneigenaren daarom voor de camping, terwijl Fikkie, Bello en Bob de buldog toch ook best van wat meer luxe houden. Zeker nu de zomer weer voorbij is en het buiten kouder wordt. Daarom komt Logis Hotels met viersterren voor viervoeters: heerlijke hotels in Frankrijk waar de hond net zo welkom is als jij.

Dat betekent samen met je beste vriend genieten in de mooie wijngaarden van de Elzas om daarna te slapen in Hôtel le Parc, wandelen door pittoresk Bretagne met L’Auberge als uitvalsbasis of kijken naar de immense golven van de Atlantische Oceaan vlakbij Hôtel les Jardins du Lac. En het kan nog exclusiever, in de prachtige Auberge du Vieux Puits dat het hoogste kwaliteitsniveau Logis d’Exception draagt.

Hond op stand
Baasjes die houden van wijn zitten helemaal goed in Hôtel le Parc. Samen met de hond struinen ze hier door de glooiende wijngaarden en komen ze aan het einde van de dag bij met een goed glas in de Winstub. In deze Elzasser wijnkamer kun je ook heerlijk eten, terwijl Fikkie lekker bij ligt te komen onder de tafel. Meer zin in historische bezienswaardigheden op vakantie? Dan is L’Auberge een aangename spot. Dit hotel in Bretagne ligt op maar een paar kilometer van Auray, waar artiesten eeuwenlang inspiratie vonden in de smalle straatjes – leuk voor een lange wandeling. Het prachtig ommuurde Vannes ligt iets verder weg, maar is met haar rijke geschiedenis vol koningen en prinsessen een bezoek meer dan waard.

Hondse plons
Voor viervoeters die dol zijn op water heeft Logis Hotels ook veel moois in de aanbieding. Hôtel les Jardins ligt aan het Lac du Bois Fleuri, wat heerlijk is voor een hondse plons. Ook de Atlantische Oceaan is vlakbij, dus pak je goed in voor een dagje flink uitwaaien aan de kust. En dan is er nog Auberge du Vieux Puits bij het pittoreske havenstadje Dieppe in Normandië. Vanuit deze 19e -eeuwse herberg hebben reizigers een indrukwekkend uitzicht op de zee en de krijtrotsen. Wie het hele gezin – dus behalve de hond ook de kinderen – mee wil nemen, is hier ook aan het juiste adres. De familie-etage met twee slaapkamers en een klein keukentje is van alle gemakken voorzien, inclusief een fijn plekje voor Bello.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.