Fietsnetwerk.nl lanceert fietsroute ‘Rondje Doetinchem’ in digitale vorm

Rondje fietsen door de Achterhoek met hulp van een app. Foto: PR


Fietsnetwerk.nl presenteert in samenwerking met Achterhoek Toerisme de fietsroute ‘Rondje Doetinchem’ in digitale vorm. Deze fietsroute laat bewoners en gasten nu ook via een fietsroute App kennis maken met de gastvrijheid, de rust en de ruimte in De Achterhoek. Daarnaast zijn unieke erfgoederen en bezienswaardigheden toegevoegd aan de route die typerend zijn voor dit gebied. Met vele afstapmomenten en een innovatieve, manier van fietsen draagt de route eraan bij om de beleving van het fietsen en de Achterhoek te versterken.

De fietsroutes
De fietsroute 43 kilometer is lang en loopt door en langs Doetinchem, Gaanderen en Laag-Keppel. De route passeert onder meer Kasteel Slangenburg, Hotel Restaurant De Gouden Karper en ook Kasteel Keppel, een van de mooiste kastelen van Nederland, ontbreekt niet in deze route. Tijdens het fietsen ontvangt de gebruiker extra informatie over hoogtepunten langs de route.

Meer informatie over de Fietsroute Rondje Doetinchem is te vinden op:
http://www.achterhoek.nl

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.