Laatste kans om Paleis ’t Loo (voorlopig) te bezoeken


Het is bijna zover: op 8 januari 2018 sluit museum Paleis Het Loo de deuren van het hoofdgebouw voor een drie jaar durende renovatie en uitbreiding. Tijdens deze periode is Paleis Het Loo ‘Anders Open’, waarbij de tuinen en stallen van april tot en met september toegankelijk blijven voor publiek en jaarlijkse buitenevenementen, zoals de Prinsessendagen en September Tuinmaand, terugkeren.

Laatste Kans
Tot en met 7 januari 2018 kan het publiek voor het laatst de huidige indeling en inrichting van het paleis bekijken. Meer informatie: paleishetloo.nl/kom-nu-het-nog-kan

Ruim dertig jaar na de openstelling van Paleis Het Loo als museum is groot onderhoud noodzakelijk. Het onderhoud betreft vervanging van technische installaties, klimaatinstallaties en asbestsanering. Tegelijkertijd vindt een ondergrondse uitbreiding plaats die meer ruimte biedt voor wisseltentoonstellingen en publieksfaciliteiten en waarmee de omvangrijke collectie beter kan worden gepresenteerd aan de museumbezoekers.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.