Nieuw Bijzonder Plekje boek: KOUD!

Nieuw Bijzonder Plekje boek: KOUD! 9

De omslag van het boek, dat volgende maand uitkomt. Foto: PR


Soms grauw, soms strakblauw en ijzige kou: geen seizoen is zo verrassend als de winter. Hoewel je misschien als eerste denkt aan donkere en natte dagen, heeft het koudste seizoen van het jaar veel moois te bieden. Marleen Brekelmans, van Bijzonderplekje.nl, deelt in haar nieuwste boek KOUD tips en bijzondere plekjes om het beste uit de winter te halen.

Chocolademelk
Marleen vertelt je graag waar je de mooiste winterwandelingen-met-warme-chocolademelk maakt. Waar je het beste met je sleetje de heuvel af kunt roetsjen en welke huisjes een fijne houtkachel hebben. In welke XXL vakantiehuizen je met vrienden en/of familie deze winter mooie herinneringen maakt en waar je kunt aanschuiven voor een winterse barbecue. Kleurrijk geïllustreerd met veel foto’s, illustraties, afvinklijstjes én verrassende quotes.

Beleef de vier seizoenen
KOUD is het eerste boek in een serie van vier. Het komende jaar verschijnt elk seizoen een nieuw boek, in samenwerking met Vrolijk Fabriek. KOUD wordt gevolgd door FRIS, ZWOEL en GUUR. De serie laat je 365 dagen per jaar genieten van het mooiste in de seizoenen. Tot 1 februari 2018 is de serie als abonnement te reserveren, waarbij je elk nieuw seizoen het boek als een cadeautje in je brievenbus ontvangt.

Over de auteur
Marleen Brekelmans verzamelt sinds 2010 bijzondere adressen en tips op haar website Bijzonder Plekje. Door het delen van bijzondere ontdekkingen, positieve ervaringen en kleine dingen die je hart laten zingen, inspireert ze haar bezoekers een stapje terug te nemen en te genieten van het leven. In 2014 verscheen haar eerste boek met een selectie van de mooiste plekjes (uitverkocht). Naast haar werk voor Bijzonder Plekje schrijft ze regelmatig voor Flow en Wendy Online.

Titel: KOUD – Tips en bijzondere plekjes om de winter te beleven.
Auteur: Marleen Brekelmans
Ontwerp cover en binnenwerk: Studio Vrolijk
Uitgever: Vrolijk Fabriek
Formaat: 210*160mm
Bindwijze: Hardcover, zilverfolie op omslag
Aantal pagina’s: 128
Prijs: € 15,95
ISBN: 978-94-91808-33-3
Verschijnt: 25 november 2017

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.