Plan voor hotel en familieresort Puur Exloo

Een van de woningen die bij Puur Exloo gebouwd worden. Foto: www.puurexloo.nl


VolkerWessels ontwikkelt en bouwt 180 luxe recreatievilla’s op familieresort Puur Exloo. De recreatievilla’s zijn onderdeel van een groter plan van Green Real Estate om het familieresort uit te breiden. Zo komt er onder andere een nieuw restaurant, luxe wellness en een overdekt zwembad. Ook worden er op termijn extra hotelkamers gerealiseerd.

Met Puur Exloo richt Kontour Vastgoed zich op het hogere segment van de markt. “Wij creëren rust, ruimte en ingetogen luxe. Door de combinatie van hoogwaardig vastgoed, een sfeervolle omgeving en het hoge serviceniveau vormt Puur Exloo de ideale omgeving voor mensen die in een mooie omgeving tijd met de familie willen doorbrengen,” aldus Hielke Tillema van Kontour Vastgoed.

Fletcher Hotel
Centraal in de ontwikkeling staat de samenwerking met het Fletcher Hotel de Hunzebergen, dat eigendom is van GREEN. Door de aanwezige hotelfaciliteiten biedt Puur Exloo een in Nederland bijzondere beleving: het thuisgevoel van de eigen vakantievilla in combinatie met de faciliteiten van een hotel. Meer informatie op www.puurexloo.nl

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.