Dit zijn de zes leukste Engelse pubs

De pub is onlosmakelijk verbonden met de Britse cultuur. In werkelijk elke uithoek van het land zijn sfeervolle pubs en inns te vinden. Vandaag de dag een nationaal instituut, maar de traditie van de pub gaat honderden jaren terug. De pub is vaak het kloppend hart van de plaatselijke gemeenschap en daarom dé plek om in gesprek te komen met de locals. Het najaar leent zich uitstekend voor een bezoek aan het Britse platteland en na een stevige wandeling door de natuur warm je in één van de historische pubs met een verse pint. Dit zijn de zes leukste plattelandspubs om te bezoeken.

Pint in the sun time

Een bericht gedeeld door Katie Sosa (@mamasosa1) op

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.