Wat te doen, 48 uur in Cotswolds


De Cotswolds is hoe je het klassieke Engeland voor je ziet. Prachtige dorpjes omringd door een zacht glooiend landschap, het is net een ansichtkaart. Op nog geen twee uur rijden ten westen van Londen, waan je je in een andere wereld. Verken dorpen met honingkleurige huisjes, bezoek een van de vele boerenmarkten, maak een stevige wandeling door de prachtige omgeving en sluit je middag af met een biertje bij knapperend haarvuur in een van de sfeervolle historische pubs. Dit is een favoriete streek voor Britse beroemdheden die even willen ontsnappen uit de sleur van het dagelijkse leven. Er is dus geen gebrek aan goede restaurants en luxe country inns. Een heerlijke bestemming voor een weekend break, lees hier de tips voor 48 uur in de Cotswolds.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.