Bekend van TV – The Traveling Yoga Family, nu als boek

Bekend van TV - The Traveling Yoga Family, nu als boek 8

Het Nederlandse gezin in Chili. Foto: PR


The Traveling Yoga Family is een nieuw boek van Linda en Jeroen van Kooij. De familie Van Kooij woont sinds januari 2017 in Chili voor het televisieprogramma Helemaal het einde. Zij worden twaalf maanden lang gevolgd terwijl ze een nieuw bestaan opbouwen. Helemaal het einde trekt wekelijks een miljoen kijkers.

In het boek vertelt The Traveling Yoga Family wat hun belangrijkste inspiratiebronnen en gezinswaarden zijn, en hoe het is om zo lang en zo ver op reis te zijn. Is het mogelijk om ver van je vaderland een nieuw bestaan op te bouwen? En hoe ervaren de kinderen dat? Hoe moeilijk ook, het gezin Van Kooij laat zien dat in het nu zijn het beste perspectief biedt voor de toekomst.

Hun boek staat vol persoonlijke teksten, citaten van schrijvers die hen hebben geïnspireerd, en ook yoga-oefeningen. Linda (44) en Jeroen (42) van Kooij vormen samen met hun kinderen Dean (14), Jana (10) en Inez (6) The Traveling Yoga Family. Linda is projectleider, Jeroen is organisatieadviseur en yogaleraar. Linda en Jeroen reisden met hun kinderen door Azië in 2008, 2012 en 2015. De ervaringen op deze reizen hebben de familie gevormd en bijzonder hecht gemaakt.

Sinds januari 2017 woont het gezin in Chili voor het televisieprogramma Helemaal het einde. Hier werkt de familie aan het oprichten en runnen van een yogastudio genaamd Al Fin Del Mundo. Hun gezamenlijke motto is ‘Herinneringen voor later creëer je zelf in het nu’.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.