Bezoek Londen als spel met Mr. Bean

Bezoek Londen als spel met Mr. Bean 9
Visit Londen heeft een spel uitgebracht, waarmee je als toerist thuis al kennis kunt maken met de mooiste aspecten van de Engelse hoofdstad. In dit spel moet je allerlei items verzamelen voor een luxueuze thee-tafel verzamelen.
Waar je ook bent in de wereld, je kunt via de app twaalf gebieden in Londen verkennen. Je kunt hierbij punten verzamelen, die je bij een bezoek aan Londen in het echt kunt omwisselen voor ervaringen of producten. Het spel heeft 200 levels en het is mogelijk om het met je vrienden te spelen. Hier is het spel voor iPhone en hier voor Android te downloaden. Meer informatie: play.london

Play London with Mr Bean from Pointvoucher on Vimeo.

No Responses

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.