Idee? Verras een ander met een roadtrip

Met de auto op reis. Foto: Elkedagvakantie


De dagen worden korter, de natuur verandert in een kleurrijk sprookjesbos en het is weer tijd voor eindeloze koppen thee en bordspelletjes: het najaar heeft haar intrede gedaan. De herfst en winter staan synoniem aan romantiek en gezelligheid en dat is een goede reden voor een gezellige roadtrip. Verzamel je favo vrienden, gooi de achterbak vol met lekkers en turn on the music! En voor een speciale twist onderweg kun je kiezen voor het Road Tripping thema van verrassingsreisorganisatie srprs.me.

Ontdekkingsroute
Naast de vliegvakanties van srprs.me, waarbij je pas op het vliegveld ontdekt waar je naartoe gaat, kun je ook roadtrippend een verrassingsbestemming ontdekken. Waar je slaapt ontdek je onderweg en welke avonturen je verder on the road meemaakt: dat ligt aan je eigen inventiviteit. Twee jaar geleden lanceerde srprs.me dit thema en het bleek een gouden greep: meer dan 7.500 avonturiers boekten al een roadtrip. Waarom wordt een blind break met eigen vervoer zo gewaardeerd?
1. Vrijheid tijdens verrassingstrip
Staat een verrassingsreis op jouw verlanglijst, maar vind je de drempel van een surprise vliegtrip (nog) te hoog? Dan is het Road Tripping thema van srprs.me een alternatief. Je blijft dichter bij huis dan bij een citytrip of backpack, hebt altijd de auto bij de hand en bent minder afhankelijk aangezien je geen specifieke vertrek- of aankomsttijden hebt.
2. Auto-avontuur
Een volle tank? Check! Gesmeerde broodjes en verse sapjes? Check! Meezingnummers voor onderweg? Check! Bereid je mentaal goed voor want deze blind break begint al bij jouw eigen voordeur. Vlak voor de vertrekdatum ontvang je een kraskaart, roadmap en een zwarte envelop. De code op de srprs.kraskaart onthul je vlak voor vertrek. Met deze code ontdek je de rijrichting. Als je in de buurt van de aangegeven rijrichting bent, pak je de roadmap erbij, kras je je bestemming open en check je via de zwarte envelop in welk hotel jullie overnachten.
 
3. The journey is the destination
Het najaar leent zich perfect voor een knusse, gezellige srprs.roadtrip. Want waarom ver weg gaan als je ook gewoon in de auto kunt stappen? Mooie bestemmingen zijn dichterbij dan je denkt. Laat je verrassen door de prachtige wegen langs knusse dorpen en kleurrijke natuurgebieden die je onderweg tegenkomt. Houd je van rust, natuur en wandelen of ben je toch meer van de kroegjes, winkels en cultuur? Dan kun je vooraf laten weten of je naar een landelijke bestemming wil of toch liever in de stad zit. Per dag rijd je tussen de twee en vier uur, ook wanneer je op meerdere locaties overnacht, en logeer je in ieder geval in een B&B of een hotel (minimaal een 8 op Booking.com).
4. ‘Ik zie, ik zie wat jij niet ziet…’
Tip: ga eens met het hele gezin op roadtrip. Geen gedoe met lange vluchten, vertragingen en een altijd te kort aan kofferruimte. Pa en ma hoeven geen complete sightseeing routes en zogenaamde must-sees uit te stippelen: deze reis is out of your hands. De organisatie zorgt voor een kindvriendelijke bestemming en regelt indien nodig een kinderbedje. Dus hup! Luiers en laarzen achterin de laadbak, genoeg kleurplaten op links, voorleesboeken op rechts en there you go! En duurt de trip net iets te lang voor de jonge vakantiegangertjes? Dan leent een roadtrip zich natuurlijk perfect voor het ouderwetse ‘Ik zie, ik zie wat jij niet ziet…’!
Extra
Benieuwd hoe een roadtrip via srprs.me in zijn werk gaat? Houd dan zeker de social kanalen van Carmen (Mydailyfashiondosis.com), Claartje (Foodness.nl), Chantal (Reisdoc.nl), Mirjam (Eatpurelove.nl) en Willemijn (2wmn.nl) van 3 tot 5 november in de gaten.
Prijs
Road Tripping vanaf twee dagen: voor €55,- per persoon.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.