Met Hotelgift geef je een ander een overnachting

Genieten van een verblijf in een hotel. Foto: Elkedgvakantie

Genieten van een verblijf in een hotel. Foto: Elkedgvakantie


Zijn je ouders 25 jaar getrouwd, heeft je favoriete collega een nieuwe uitdaging gevonden of ken je iemand die het verdient om er even tussenuit te gaan? Hotelgift is een cadeau voor de echte hotelliefhebber. De persoonlijke voucher is wereldwijd te verzilveren in een van de 110.000 hotels, verspreid over 170 landen.

Mogelijkheden
Een romantisch nachtje met je lief in het luxe Hilton hotel of juist een gezellig meerdaags verblijf in hartje centrum voor je beste vriendin in Holiday Inn? Hotelgift biedt voor iedere bucketlist én portemonnee wat. Jij bepaalt de hoogte van de gift card, de ontvanger kiest zijn of haar favoriete hotel, de bestemming en het aantal nachtjes.

Persoonlijke e-card
Het is mogelijk om aan een giftcard via de website een persoonlijk tintje toe te voegen met een eigen foto, feestelijk thema of speciale boodschap. Je kunt er vervolgens voor kiezen om de e-card per email naar de ontvanger te versturen op een datum naar keuze of de card zelf uit te printen. Je ontvangt hem dan direct in je mailbox. De hotelgiftcard heeft een verloopdatum van twee jaar. Meer informatie: www.hotelgift.com/nl

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.