Nieuw: Een dag eerder pret op de Zwitserse piste

Nieuw: Een dag eerder pret op de Zwitserse piste 9

Wintersport. Foto: Elkedagvakantie


Vanaf het winterseizoen 2017/2018 kunnen winterliefhebbers langer van de Zwitserse bergen genieten. Wie een skipas voor één of meerdere dagen koopt, kan de dag ervoor al vanaf 15 uur gratis gebruik maken van alle kabelbanen op de plaats van bestemming.

Een vroegtijdige aankomst loont zich deze winter zo nog meer. Want met een geldige skipas voor één of meerdere dagen kan de kabelbaan al de dag ervoor gebruikt worden. Dus waarom zou niet meteen na het inchecken op de ski’s springen? Of op het panoramaterras een warme chocolademelk drinken? Of je de extra tijd nu met sporten of luieren doorbrengt – met deze Upgrade zitten Zwitserse wintersporters een dag eerder al boven.

Voordelen

  • Een- of meerdaagse passen zijn de dag ervoor al vanaf 15 uur tot sluitingstijd geldig
  • Meer winter voor dezelfde prijs
  • Een vroeger begin van je bergavontuur
  • De volgende morgen geen file voor de kassa

Kabelbanen met Upgrade:

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.