PaulCamper brengt reisgids Scandinavië

Even de achteruitgang van de Bredäng Camping bij Stockholm uitlopen en je kunt heerlijk zwemmen in een van de vele fjorden. Foto: Gepke Lindenburg


PaulCamper, het online platform waarop particulieren campers kunnen huren en verhuren, heeft een digitale reisgids gepubliceerd voor camperen in Scandinavië. De Noordelijke regionen staan namelijk hoog op het verlanglijstje van kampeerders, blijkt uit een informele peiling door het Duitse bedrijf. Ervaren Scandinavië-gangers en locals hebben daarom samen routes uitgestippeld die langs de mooiste stadjes en de beste campings van Noorwegen en Zweden leiden. Naast aanbevelingen geeft de reisgids ook allerlei praktische tips over kampeeruitrusting en manieren om geld te besparen in het als duur bekend staande Scandinavië.

De reisgids is er als e-book en is dus altijd en snel bij de hand, zowel op smartphone, tablet als laptop. De gids telt 286 pagina’s, vol tips voor wandelingen, steden en fantastische natuur. Vol met mooie foto’s is dit de perfecte gids voor iedereen die met de camper op reis wil richting Scandinavië en niets wil missen.

De reisgids – in het Duits – is te vinden op: https://paulcamper.wpengine.com/skandinavien-rundreise/reisefuehrer/

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.