De wereld nu te koop bij CityZapper

Souvenirs uit de hele wereld. Foto: Elkedagvakantie


CityZapper publiceert al meer dan 15 jaar uitgebreide city guides en blogposts over stedentrips. Vorige maand besloot CityZapper om dit niet alleen via de website te doen, maar ook met een eigen Pop-Up Store in Amsterdam. Na het succes van deze winkel lanceert het platform nu de CityZapper Webshop. CityZapper geeft hiermee ontwerpers en ondernemers uit diverse wereldsteden de mogelijkheid om hun producten onder de aandacht te brengen van Nederlanders. Van Portland tot Berlijn en van Rio de Janeiro tot Londen, het komt allemaal voorbij.

Voorbeelden
Neem bijvoorbeeld de houten docking stations van Schuttenworks. Deze standaards zijn handgemaakt in Portland (Oregon) en bedoeld als klankkast voor je iPhone of om je Apple Watch netjes op te bergen. De 3d-puzzels van Cutz uit Rio de Janeiro zijn niet alleen leuk om in elkaar te zetten, maar zullen ook niet misstaan in je vensterbank. De puzzels komen binnen als platte plaat en transformeren na het nodige puzzelwerk in bijvoorbeeld een vlinder, fiets of vliegtuig. Buiten producten uit verschillende steden is de CityZapper Webshop ook gevuld met reisgadgets van het merk Airportag. Reisliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij de paspoorthoezen, smartphonehoesjes, kussentjes en andere producten die voorzien zijn van kleurrijke luchthavencodes.

https://shop.cityzapper.com

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.