10 nieuwe ANWB Gastvrij punten voor fietsers in Flevoland

Fietsen tijdens de vakantie. Foto: Elkedagvakantie

Flevoland heeft er 10 nieuwe ANWB Gastvrij punten bij, mede gerealiseerd door een stimuleringsregeling van de Provincie Flevoland. Johannes Huisma, general manager Van der Valk Hotel Emmeloord, ontving uit handen van de Flevolandse gedeputeerde Michiel Rijsberman het eerste ANWB Gastvrij punt certificaat.

Provincie Flevoland faciliteert en stimuleert de sector ‘vrijetijd’ op diverse manieren om meer bezoekers te trekken, meer bekendheid te genereren én bezoekers een kwalitatief beter product te bieden. Het afgeven van een stimuleringsregeling voor nieuwe ANWB Gastvrij punten is daar een voorbeeld van. Bedrijven die ANWB Gastvrij punt zijn, bieden allerlei faciliteiten om het fietsers naar de zin te maken. Zoals bijvoorbeeld het beschikbaar stellen van een bandenplakset, een fietspomp, gratis toiletbezoek of het bieden van een schuilplek als het regent.

Deelnemers
De volgende 10 bedrijven hebben al gebruik gemaakt van de regeling: restaurant Pier 16 (Nagele), Vink Fruitboerderij (Kraggenburg), Van der Valk Hotel Emmeloord (Emmeloord), Hof van Schokland (Schokland), horeca bedrijf Hart van Marknesse (Marknesse), museum Schokland (Schokland), restaurant Dubbel-op (Almere), restaurant De Kaap (Urk), Gasterij Oostvaarders (Almere) en Marina Muiderzand (Almere). Tot en met eind december 2017 is het mogelijk voor bedrijven om nog gebruik te maken van de stimuleringsregeling. Meer info: toerismeflevoland.nl/gastvrij

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.