In Alkmaar kun je werken in glamping-sfeer

In Alkmaar kun je werken in glamping-sfeer 9

Zomers sfeertje in het hoofdkantoor. Foto: PR


In Alkmaar is het nieuwe Europese hoofdkantoor van zusterondernemingen Vacanceselect en Selectcamp geopend deze maand. De inrichting is gebaseerd op een zomerse campingvakantie en sluit zo naadloos aan op de camping- en glampingproducten die beide bedrijven in Zuid-Europa aanbieden. “Wij willen onze klanten het ultieme vakantiegevoel bezorgen,” aldus directeur Loek van de Loo. Zo’n zelfde gevoel moet je ook krijgen als je bij ons binnenstapt.

Een ontvangstruimte is ingericht als een Italiaans plein. Bewegwijzeringen die op een camping doodgewoon zijn, maar die in dit kantoor naar de verschillende afdelingen voeren. Werkvertrekken en vergaderruimten die ogen als luxe glamping-onderkomens. Hotellockers. Vloerbedekking met het motief van keitjes van de Mediterrane landweggetjes. Fotowanden van Italiaanse landschappen in ruimtes waar tussenwanden nagenoeg ontbreken en waar de verschillende afdelingen hun werkzaamheden verrichten. Zelfs een levensechte Piaggio, de gemotoriseerde driewieler die schijnbaar alleen maar in Italië al tuffend zijn weg vindt. Kortom, ‘la vita è bella’.

Over Vacanceselect & Selectcamp
Vacanceselect biedt glampingaccommodaties aan in heel Europa en is daarmee volgens eigen zeggen marktleider. Selectcamp biedt de consument zelf ontworpen accommodaties, die – zonder uitzondering – te vinden zijn op topcampings in Italië, Frankrijk, Kroatië, Spanje, Oostenrijk, België en Nederland.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.