ANWB zaagt ski’s door op kwaliteit

De omslag van het wintersportmagazine.


De winterpret begint met de ANWB Wintersport Special 2018. Met Neerlands grootste skitest, onbekende maar wonderschone wintersportbestemmingen en de nieuwste trends op de piste zoals muziek uit je skimuts en light-helmen. Vanaf week 50 is de ANWB Wintersport Special verkrijgbaar bij de ANWB- winkels maar is nu al digitaal te lezen op www.anwb.nl/vakantie/wintersport.

De ANWB Wintersport Special 2018 bevat onder andere:

  • 32 Sneeuwzekere wintersportplaatsen: van bekende en Geheimtip-skioorden in Oostenrijk tot de mooiste Noorse afdalingen en van 6 Franse skitoppers tot het Canadese supertrio: Banff, Jasper & Lake Louise.
  • Piste-trends: muziek uit je muts, handsfree filmen in de sneeuw en hippe light-skihelmen.
  • 4x Nederlanders en hún ideale wintersportvakantie: ‘Winterwandelen onder een sterrenhemel. Ook dat is mooi.’
  • De grootste Skitest van Nederland. 40 paar ski’s voor u getest voor het winterseizoen 2018: prestaties, prijzen & plussen en minnen + online de testresultaten met nog eens 74 extra’s ski’s.

De wintersportspecial is een speciale uitgave van ANWB en is vanaf week 50 verkrijgbaar bij de ANWB- winkels.
Gratis voor leden, niet-leden betalen € 4,95.

Op www.anwb.nl/vakantie/wintersport nog meer wintersport met alle 114 geteste ski’s voor het winterseizoen 2018: prestaties, prijzen & testresultaten, tips voor het kopen en gebruiken van je ski-helm, dé paklijst voor de je wintervakantie, 10x skiën met de kids, skiën dichtbij huis en de handigste onderweg-tips.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.