Denemarken promoot zijn eigen ‘feel good’-gevoel


Sinds een week is VisitDenmark in samenwerking met Scandinavian Airlines gestart met de online adventskalender #FindingHygge. Het is volgens de makers de eerste adventskalender samengesteld door een nationaal toerismebureau.

Hygge

Via de website www.findinghygge.dk maakt de bezoeker tot en met 24 december dagelijks kans op het winnen van prijzen. Achter iedere virtuele deur schuilt een kort filmpje. Die filmpjes geven uitleg over wat hygge voor de Denen betekent. De bezoeker maakt daarmee kans op het winnen van een retourvlucht met SAS voor twee personen, drie hotelovernachtingen en een bijzondere ervaring in Denemarken. Zo staat er bijvoorbeeld een privé-proeverij in de kelders van de Carlsberg Brouwerij in de planning. En er is een verblijf in de onlangs gerenoveerde Royal Suite in het Copenhagen Marriot Hotel of een hyggeligt familieverblijf in LEGOLAND®.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.