Kopen of niet kopen? De GoBag…

Jassen en tassen, daarvoor heb ik een fetisj. Ik ben makkelijk te overtuigen dat je een bepaalde jas of tas zou moeten hebben. Maar de werkelijkheid is inmiddels dat ik al (te) veel tassen en jassen heb, die ik zelfs niet gebruik. Dus als er dan zo’n kickstarter-project voorbij komt van de perfecte tas (eentje die helemaal open te ritsen is, zodat je niet net dat ene uit je rugzak hoeft te hengelen) dan ben ik geneigd om zo maar die gevraagde 179 euro neer te tellen. Niet doen natuurlijk, je moet je niet laten leiden door je reflexen, instincten. De werkelijkheid is dat zo’n product een illusie verkoopt: Dat als je zo’n tas hebt je werkelijk fantastische reizen over deze globe zult maken. Terwijl dat natuurlijk helemaal niet afhankelijk is van die tas, maar eerder van jouw planning en ondernemingslust. Maar mocht je er ook gevoelig voor zijn: hier is meer informatie te vinden.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.