Een lamp voor sfeerverlichting op de camping

Sfeerverlichting op de camping. Foto: PR


De Baselantern XL van BioLite is de eerste lantaarn waar verlichting gecombineerd wordt met Bluetooth-connectiviteit. Dankzij de bijbehorende Low Energy App wordt je smartphone automatisch de afstandsbediening van de lantaarn. Hiermee kun je een gewenste kleur instellen en deze elk moment veranderen of dimmen.

Verder wordt de lantaarn met Proximity Activation automatisch uitgeschakeld als je wegloopt en ingeschakeld zodra je weer in de buurt komt met je smartphone. Daarnaast is de app voorzien van een timerfunctie en wordt de energiestatus van de batterij van de lamp erop weergegeven. Je kunt ook een snoerverlichting koppelen aan de Baselantern, de BioLite SiteLight. Deze is dimbaar voor veel sfeer op de camping.

Powerbank
De Baselantern is voorzien van twee USB ingangen en een Micro-USB ingang voor het opladen van smartphones en andere kleine apparaten. De batterij voor het opladen van de apparatuur moet wel van tevoren opgeladen worden, maar dan kun je er ongeveer drie keer een telefoon mee opladen. De twee pootjes van roestvrijstaal kun je deze in verschillende posities neerzetten of ophangen aan bijvoorbeeld een uitstekende tak.

Informatie
De BioLite Baselantern XL is verkrijgbaar bij de outdoorspeciaalzaak en diverse wegshops. Winkeladviesprijs € 119,95. De BioLite SiteLight komt per paar op € 34,95. Ga voor meer informatie naar Technolyt.nl.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.