Nieuw: Een Go Glamper in Nieuw-Zeeland

Nieuw: Een Go Glamper in Nieuw-Zeeland 9

Een Go Glamper. Foto: PR


Campervakantietouroperator Travelhome biedt in Nieuw-Zeeland een nieuw type caravan te huur aan. Een compacte en modern uitgeruste caravan met de naam ‘Go Glamper’. Hij is voorzien van een tweepersoonsbed, keukentje met gootsteen en kraan, een koelkast, toilet, kookplaat met twee gaspitten, een opklapbaar dak plus een voortent en een picknicktafel met twee campingstoelen. Extra pluspunt is het zonnepaneel op het dak die de batterij oplaadt zodat je ook op kampeerplaatsen zonder faciliteiten beschikking hebt over elektriciteit. De caravan heeft een erkende ‘Certified Self Contained’ label waarmee je op bepaalde campings gratis mag kamperen en vrij mag kamperen op daartoe aangewezen locaties. Ophaallocaties van de Go Glamper zijn de luchthavens van Auckland op het Noordereiland en Christchurch op het Zuidereiland. Minimum huurleeftijd is 21 jaar. Een 4×4 Toyota Hillux pick-up is bij de huurprijs inbegrepen. De touroperator staat ook op de Vakantiebeurs in Utrecht van 10-14 januari 2018. Nadere informatie over de uitrusting van de caravan, foto’s en huurprijzen vind je op www.camper.nl.

Volledige inventaris
De Go Glamper heeft voor twee personen met complete inventaris waaronder beddengoed, handdoeken, potten en pannen, keukengerei, bestek, borden en afwasspullen. Door het dak open te klappen wordt de stahoogte in de caravan 2 meter. Een voortent kan aan de caravan geritst worden zodat de leefruimte buiten vergroot wordt. Nieuw-Zeeland is een geschikte vakantiebestemming om per caravan of camper te ontdekken. Een camper is een ideaal woonhuis op vier wielen, je hebt overal je accommodatie en vervoer bij de hand. Sommige toeristen geven echter de voorkeur aan de combinatie van een caravan en een auto zodat je overdag met de auto er makkelijk op uit kunt.

Wildkamperen
Naast kamperen op vakantieparken en campings mag je met de Go Glamper ook wildkamperen op de ruim 250 ‘DOC’ campings, de eenvoudige maar mooi gelegen campings van het Department of Conservation midden in de natuur. Gaat de voorkeur toch uit naar een camper, Travelhome werkt in Nieuw-Zeeland samen met 10 camperverhuurbedrijven en biedt een groot assortiment aan van verschillende type campers. Je kunt de camper ophalen en inleveren in Auckland, Christchurch, Queenstown en Wellington.

Nieuw: Een Go Glamper in Nieuw-Zeeland 11

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.