Nieuw: Online tv-programma voor wintersport

Nieuw: Online tv-programma voor wintersport 8

Opnamen voor het wintersport-tv-programma. Foto: 24uurin.nl


Dit seizoen start een nieuw online wintersportprogramma: ’24 uur in’. In het programma gaat het team voor 24 uur op bezoek in bekende en minder bekende wintersportgebieden. Door gesprekken met locals en het uitvoeren van spannende en bijzondere activiteiten worden de hoogtepunten van het skigebied in kaart gebracht. Zo krijgt de Nederlandstalige wintersporter een unieke kijk op de regio. ’24 uur in’ reist naar verschillende gebieden in Oostenrijk, Zwitserland en Frankrijk.

Wat is 24 uur in?
’24 uur in’ is een serie waarin wintersportliefhebbers in 20 minuten durende afleveringen meegenomen worden naar het pure karakter van een wintersportgebied. Ze zullen meer te weten komen over de lokale bevolking en haar cultuur, tradities en gewoontes. Lokale drankjes en gerechten worden geproefd en iedere aflevering krijgen de presentatoren een speciale opdracht/uitdaging. Uiteraard worden de wintersportliefhebbers ook voldoende verwend met prachtige beelden van de pistes en de omgeving.

Presentatoren
In Frankrijk en Oostenrijk laat presentator Frank alle pareltjes van de skigebieden zien. Hij is een echte wintersportgek en zodra de eerste sneeuw valt, staat hij al te springen om de ski’s onder te binden. Frank houdt van een geintje en is altijd in voor een uitdagende activiteit. Monique neemt de kijker mee naar Zwitserland. Zij is net als Frank helemaal gek van wintersport en is al jarenlang iedere winter in de sneeuw te vinden. In Oostenrijk is zij al op veel bestemmingen geweest, maar Zwitserland is nog helemaal nieuw voor haar.

Bestemmingen
Frank en Monique bezoeken in totaal tien gebieden met ieder hun eigen unieke bezienswaardigheden en activiteiten. Onder andere Tignes, SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental en Engelberg worden door deze presentatoren bezocht. In tegenstelling tot andere wintersportprogramma’s wordt ’24 uur in’ alleen online uitgezonden. Daardoor kunnen de afleveringen gemakkelijk bekeken worden, waar en wanneer je wilt. Via de website 24uurin.nl, YouTube en Facebook zijn de afleveringen kort na de opnames te vinden en niet pas het volgende wintersportseizoen. Dit geeft de kijker een actueel beeld van het skigebied.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.