The Challenge in Groningen: Apenkooi voor volwassenen


Waarschijnlijk in maart 2018 opent The Challenge in Groningen. Volgens Sikkom is dit een hal waarin volwassenen apenkooi kunnen spelen. “Het wordt een indoor klimpark, maar niet zomaar eentje met bekende klimmuren. De core business word het Ninja Warrior Parcours. Een combinatie van klimmen, klauteren, click and climb, vallen en doorgaan. Het wordt echt supervet. Het bestaat al in het buitenland, in Amerika is het erg populair, maar nog niet in Nederland”, zegt initiatiefnemer Kelly van Wijk (47) tegen de site. Hij heeft al een pand van 1800 vierkante meter op het oog, maar de gemeente moet nog akkoord gaan. In het pand kunnen atleten straks aan obstacle running doen, zoals nu vaak in de buitenlucht met straatmeubilair wordt gedaan. In de video een impressie van wat straks in Groningen ook mogelijk zou moeten zijn.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.