Win een overnachting in een iglo

Win een overnachting in een iglo 9

Overzicht van de activiteiten tijdens de winterparade. Foto: PR

Wie altijd al eens heeft willen overnachten in een heuse iglo, hoeft deze feestdagen niet af te reizen naar Scandinavië. De Amsterdamse Winterparade maakt het namelijk mogelijk om een exclusieve overnachting voor twee personen te winnen in een iglo op het Winterpark (RAI Amsterdam).
De winnaars van deze win-actie krijgen een volledig verzorgd totaalpakket aangeboden. Zo kan er volop worden genoten van alles dat De Amsterdamse Winterparade te bieden heeft, denk aan struinen over de grote kerstmarkt met een warme chocolademelk in de hand, zweven in de zweefmolen op de Oud-Hollandsche kermis of dansen in het Danspaleis. De avond wordt op een bijzondere wijze afgesloten door te slapen in dé iglo. Deze staat in een romantische, winterse setting nabij de schaatsbaan dat voor deze gelegenheid is aangekleed met kerstbomen en sneeuw. Uiteraard staat er de volgende ochtend ook een heerlijk kerstontbijt voor de winnaars klaar.
Deelnemen
Deelnemers kunnen aan de win-actie deelnemen door op de Facebook-pagina van De Amsterdamse Winterparade de persoon waarmee ze de avond graag doorbrengen te taggen in het bericht. Uit alle deelnemers zal vervolgens een winnaar plus vriend worden gekozen die zich mogen gaan wanen in een stukje Scandinavië maar dan midden in Amsterdam.
Over De Amsterdamse Winterparade
De Amsterdamse Winterparade is een initiatief van 4PM Entertainment en De Mannen van de Wereld. Dit jaar wordt het festival voor de eerste keer georganiseerd op het indoor en outdoor terrein van de RAI Amsterdam. Vanaf 21 december tot en met 1 januari 2018 is dit de plek voor jong en oud om te genieten van de feestdagen.
Social
Klik hier voor de website
Klik hier voor de Facebook pagina
Klik hier voor de Instagram pagina
0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.