WOW Air vliegt ook op New York in 2018

New York. Foto: Elkedagvakantie


WOW air vliegt vanaf de zomer van 2018 twintig keer per week naar New York. De IJslandse luchtvaartmaatschappij ziet New York als één van haar belangrijkste trans-Atlantische bestemmingen. In de zomer van 2018 zal WOW air de bestaande service naar Newark uitbreiden en daarnaast vluchten naar John F. Kennedy International Airport toevoegen.

Vanaf mei 2018 zal de IJslandse lowcostmaatschappij het aantal vluchten naar New York flink uitbreiden. Het aantal vluchten naar Newark Liberty International Airport verdubbelt bijna van zeven naar een totaal van 13 vluchten. Tickets naar New York zijn zowel vanaf Amsterdam als Brussel beschikbaar vanaf 129.99 euro voor een enkele reis.

John F. Kennedy International Airport
Naast de uitbreiding op Newark zal WOW air vanaf april 2018 ook zeven keer per week naar John F. Kennedy International Airport vliegen. New York is één van de belangrijkste bestemmingen sinds de lancering van vluchten naar New York in 2016, en zal met deze uitbreiding in totaal 20 keer per week worden aangevlogen.

WOW air stopover
De overstap op IJsland kost meestal niet meer dan een uurtje. Combineer New York met natuur op IJsland tijdens de WOW air stopover. Zonder extra ticketkosten kun je een aantal dagen op IJsland verblijven voordat je doorvliegt naar New York of één van de andere bestemmingen in Noord-Amerika.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.