ANWB Campinggids 2018 in een nieuw jasje

De omslag van de nieuwe ANWB campinggids.


In de 2018-versie van de ANWB Campinggids staan dit jaar de actuele gegevens van 4.300 campings in Europa. Alle campings in de nieuwe gids hebben bij de ANWB-beoordeling drie sterren of meer ontvangen en dat maakt ze ANWB Erkend.

Alle 4.300 campings zijn door de ANWB-inspecteurs bezocht en aan een inspectie onderworpen. Door dat op een onafhankelijke manier te doen, krijgt de kampeerder een goed beeld van wat een camping nu écht te bieden heeft, zo is de insteek van de organisatie.

Eenvoudige campings

Zoveel kampeerders, zoveel smaken en wensen. En daarom staan in deze gids eenvoudige én luxe campings. Campings met een mooi terrein en goed sanitair kunnen drie sterren halen, maar verder heel eenvoudig zijn. Kampeerders die meer luxe willen, zoals een camping met animatie en een zwembad, kunnen kiezen voor campings met vier of vijf sterren.

Landkaart

Wanneer een camping voordeel biedt met de ANWB kampeerkaart CKE staat dat in de gids vermeld. Ook campings die minder dan drie sterren hebben kunnen CKE-voordeel bieden. Daarom is een totaaloverzicht van alle CKE- voordeelcampings te vinden op een landkaart die los bij de gids is gevoegd. De ANWB Campinggids 2018 is verkrijgbaar in de ANWB-winkels, boekhandels en te bestellen via anwb.nl/webwinkel. Prijs: € 14,95 voor leden en € 15,95 voor niet-leden.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.