Beeld van Beatles in Obertauern


Als Beatles-fan heb je een paar plaatsen waar je naar toe kunt gaan. Liverpool is natuurlijk het Mekka-zelf voor iedereen die van het muzikale viertal uit Engeland houdt. Verder kun je naar Hamburg gaan, waar ze voor de Reeperbahn een Beatles-monument hebben neergezet. Daar begon ooit hun loopbaan met heel veel optreden voor een lawaaiig publiek. En verder – zo is ons pas onlangs gebleken – is er een Beatles-monument in het Oostenrijkse Obertauern. Dat is daar neergezet omdat John, Paul, George en Ringo daar de opnamen hebben gemaakt voor de film Help! Hier onder opnamen uit Obertauern zelf, waar ze regelmatig aandacht vragen voor het bezoek dat de bekende vier aan het dorp brachten.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.