Boek over de mooiste wijnroutes

Lonely Planet heeft een boek gemaakt over de mooiste wijnroutes. Foto: PR


Frankrijk en Italië staan bekend om hun wijnregio’s en zijn absoluut het bezichtigen waard. Maar wist je dat een vakantie naar Marokko of Turkije evengoed kan worden gecombineerd met een bezoek aan een prachtige wijngaard?

Lonely Planet Wijnroutes bevat 52 gedetailleerde routes naar de interessantste wijnstreken ter wereld, nabij grote steden. Hij voert naar geheime pareltjes in bekende regio’s als Toscane en de Bourgogne, maar ook buiten de gebaande paden naar wijngaarden in bijvoorbeeld Georgië en Griekenland.

Met wijnkelderbeoordelingen door experts, mooie foto’s, kaarten en praktische informatie over waar te verblijven, eten en natuurlijk drinken. Het boek behandelt 20 landen, omvat 52 routes en beschrijft 327 wijngaarden.

Lonely Planet Wijnroutes
ISBN: 9789021566832
Prijs: € 25,-
Kosmos Uitgevers

Bekijk hier een voorbeeld van het boek

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.