Savoie Mont Blanc promoot zich met spectaculaire film


Savoie Mont Blanc – het grootste skigebied ter wereld met 112 skiplaatsen – lanceerde dit jaar een campagne voor het nieuwe winterseizoen met een spectaculaire film van de Canadese regisseur Matt Charland. Met een indrukwekkende 2 minuten durende film wakkert de jonge “Matthieu” de wintergevoelens aan en laat zien dat de regio in de Franse Alpen de uitgelezen plek is voor een onvergetelijke winterbeleving.

Sensationele Franse winters
Savoie Mont Blanc is een populaire zomerbestemming, maar ook in de winter is het ‘the place to be’. De film van de Canadese Matt Charland onderstreept dit nog maar eens. Uitgestrekte pistes, ansichtkaartwaardige vergezichten en de overheerlijke lokale keuken met zijn savoyarde gerechten. Savoie Mont Blanc is er voor durfals die wel eens een duik onder het ijs willen nemen in Tignes, de sportieve ijsklimmers die van een uitdaging houden, de diehard skiërs en snowboarders.

Nieuw dit seizoen
Nieuw dit seizoen zijn onder andere het HO36 hostel in Les Menuires – de plaats waar ook de eerste editie van het Geek & Gaming festival plaats vindt – Araucaria Hotel & Spa in La Plagne en evenementen als de Zen ô Sybelles week die eind januari 2018 van start gaat. In maart 2018 bouncen de skiliften op de beats van de 10e editie van de European Gay Skiweek en in La Clusaz viert de ‘Full Moon Party’ zijn 15e verjaardag met verrassende nachtelijke activiteiten. Meer weten over de winteragenda van Savoie Mont Blanc? Klik hier.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.